julmarknad (2)

Decembers aktiviteter

Nu är det dags för årets sista evenemang – julmarknaden. Som vanligt är det hantverkförsäljning i Porthuset men även inne i foajén till det som byggdes som bomullsspinneri och som senast använts som vandrarhem. Några försäljare finns även i tält i anslutning till Porthuset. I vårt kafé serveras kaffe med dopp och i porten finns varm korv att köpa. Det kommer att finnas flera olika lotterier med fina priser. Och ute på fabriksområdet står Lions.

Nytt för i år är att vår julmarknad är en del av en större julmarknad på Jonsereds Fabriker – Jul i Jonsered (klicka på den röda texten). Det blir försäljning av hantverk och småskaligt tillverkad mat, inte bara runt Porthuset utan på hela fabriksområdet och även uppe vid herrgården dit det kommer att gå en skyttelbuss. På Jonsereds Fabrikers område är marknaden öppen mellan kl 11-17. Under denna tid kommer det även att vara olika formen av uppträdanden på fabriksområdet -bl a Jonsereds Musikkår och elever från Partille musikskola.

Boka lördagen 3 december för en heldag i Jonsered.

Ta tåget eller bussen – det finns begränsat med parkering på fabriksområdet.

Jonsereds Hembygdsförenings höstprogram 2022

Välkomna!